JUNIORIT 9-12 VUOTTA

Alkeiskurssi

Alkeiskurssilla opetellaan salikäyttäytymistä ja perustekniikan alkeita. Junioriharrastajilla myös leikki on tärkeässä roolissa osana harjoituksia. Harjoitukset pidetään kaksi kertaa viikossa. Alkeiskurssin kesto on 2-3 kuukautta.

9–12 -vuotiailla junioreilla alkeiskurssi päättyy keltaisen vyön kokeeseen (8kup). Keltaisen vyön kokeen yhteydessä tulee harrastajan lunastaa Suomen Taekwondoliiton passi (Kts. Suomen Taekwondoliiton passi).

Jatkoryhmä

Ensimmäisen vyökokeen jälkeen jatkavilta harrastajilta veloitamme jäsenmaksun, joka sisältää Suomen Taekwondoliiton lajilisenssin (kts. Lajilisenssi) ja alle 12-vuotiaille tapaturmavakuutuksen. Harjoitukset jatkuvat vyöarvonvaatimusten mukaisesti. Leikki on edelleen tärkeänä osana harjoituksia. 

Otteluharjoitukset

Keltaisen vyön saatuaan on 9-12 -vuotiailla junioreilla mahdollisuus osallistua perustekniikkaharjoitusten lisäksi junioreille suunnattuihin otteluharjoituksiin, joissa opetellaan turvallisesti ottelun valmiuksia ja perusteita. Otteluharjoituksiin osallistuminen edellyttää hyvää salikäyttäytymistä. Otteluharjoituksissa tulee käyttää sääri- ja kyynärvarsisuojia. Näitä on mahdollista saada tilattua mm. seuran kautta edulliseen seurahintaan.