JUNIORIT 6-8 VUOTTA

Alkeiskurssi

Alkeiskurssilla opetellaan salikäyttäytymistä ja perustekniikan alkeita. Pienempien junioreiden harjoituksissa leikki on tärkeässä roolissa. Harjoitukset pidetään kaksi kertaa viikossa. Alkeiskurssin kesto on 2-3 kuukautta ja se päättyy 6–8 -vuotiailla toisen asteen valkoisen vyön (9kup) kokeeseen. Toisen asteen valkoisen vyön koe on ilmainen.

Yksilöllisistä valmiuksista ja harjoituskerroista riippuen pidetään 6–8 -vuotiaille junioreille keltaisen vyön (8kup) koe noin 2–4 kuukauden kuluttua ensimmäisestä vyökokeesta. Vyökoekutsu ilmoitetaan aina henkilökohtaisesti erikseen. Keltaisen vyön saatuaan tulee harrastajan hankkia Suomen Taekwondoliiton lajilisenssi (kts. Lajilisenssi).

Jatkoryhmä

Alkeiskurssin jälkeen harjoitukset jatkuvat vyöarvonvaatimusten mukaisesti. Leikki on edelleen tärkeänä osana harjoituksia. Keltaisesta vyöstä alkaen tulee kaikilla seuran harrastajilla olla voimassa oleva Suomen Taekwondoliiton lajilisenssi (kts. Lajilisenssi).

Otteluharjoitukset

Keltaisen vyön saatuaan on 6–8 -vuotiailla junioreilla mahdollisuus osallistua perustekniikkaharjoitusten lisäksi junioreille suunnattuihin otteluharjoituksiin, joissa opetellaan turvallisesti ottelun valmiuksia ja perusteita. Otteluharjoituksiin osallistuminen edellyttää hyvää salikäyttäytymistä. Otteluharjoituksissa tulee käyttää sääri- ja kyynärvarsisuojia. Näitä on mahdollista saada tilattua mm. seuran kautta edulliseen seurahintaan.