Lajilisenssi ja vakuutukset

SUOMEN TAEKWONDOLIITON PASSI

Keltaisen vyökokeen yhteydessä tulee harrastajan lunastaa Suomen Taekwondoliiton passi, johon kirjataan mm. vyökoemerkinnät sekä kilpailu- ja leiriosallistumiset. Passin hinta on 20€. Passi luovutetaan keltaisen vyön kokeessa ja laskutetaan vyökoemaksun yhteydessä.

SUOMEN TAEKWONDOLIITON LAJILISENSSI

Malmin Taekwondo -seuran harrastajilla tulee olla Suomen Taekwondoliiton lajilisenssi keltaisesta vyöstä alkaen. Lisenssi mahdollistaa osallistumisen vyökokeisiin sekä Suomen Taekwondoliiton järjestämille leireille, kilpailuihin ja muihin tapahtumiin. Seura hankkii kaikille harrastajille lisenssin ja alle 12 -vuotiaille lajivakuutuksen. HUOM! Alle 12-vuotiaiden lajivakuutus sisältyy junioreille keltaisesta vyöstä alkaen, eli se ei sisälly alkeiskurssiin. Muiden tulee huolehtia vakuutusturvastaan itse ja hankkia vakuutus itse. Lajin kattava vakuutus on kilpailuihin osallistuville pakollinen. Seura suosittelee kaikille harrastajille voimassa olevaa ja lajin kattavaa tapaturmavakuutusta. Suomen Taekwondoliiton kautta on kaikkien harrastajien mahdollista hankkia lisenssivakuutus.

Lajilisenssi sisältyy seuran jäsenmaksuun kaikilla harrastajilla. Vuosittainen jäsenmaksu kaikilta jäseniltä on 55 euroa.